In 2021 viert Broederlijk Delen zijn zestigste verjaardag.
Zestig jaar solidariteit tegen onrecht en armoede. Maar ook zestig jaar vóór verandering. Dat wil deze organisatie niet loslaten. Want de roep naar verandering klinkt vandaag luider dan ooit.
Meer informatie over de campagne lees je hier.

 

Je kan Broederlijk Delen financieel steunen met de aankoop van een narcis of een afhaalmaaltijd te bestellen. Wil je meer weten over de projecten in de drie campagnelanden: Congo, Bolivia en Israël/Palestina neem dan deel aan één van de wandelzoektochten

 

Narcissenverkoop

Wie houdt er niet van een beetje lente in huis? Koop een potje narcissen voor de prijs van € 5,00 en breng wat kleur in huis!
Tegelijkertijd steun je Broederlijk Delen want DELEN doet goed. De potjes kan u afhalen in uw eigen parochie in het weekend van 6-7 maart 2021. Bestel ten laatste op dinsdag 23 februari!

Je ontvangt in de week voor het afhalen een e-mail met het juiste adres en uur waarop je de plantjes kan komen ophalen.

 

Solidaire afhaalmaaltijd

Een solidaire maaltijd organiseren mogen we dit jaar niet… Maar niet getreurd: we maken er een solidaire afhaalmaaltijd van! Op zondag 28 maart kan je een heerlijke Boliviaanse stoofschotel afhalen. Bij deze stoofschotel kan u dan zelf nog wat rijst koken om de maaltijd compleet te maken. We bieden deze maaltijd aan voor de prijs van € 9,00. Bestellen kan tot woensdag 17 maart.

Bestellingen voor de afhaalmaaltijd(en) zijn afgesloten op woensdag 17 maart.

Indien er veel maaltijden verkocht worden, zal er met tijdslots gewerkt worden voor de afhaling. Ten laatste op maandag 22 maart ontvang je een e-mail waarin je kan lezen waar en wanneer je de maaltijd kan afhalen.

 

Wandelzoektocht

Herinner je je nog de berenzoektocht van tijdens de eerste lockdown? Nu kan je op wandel gaan en onderweg Broederlijk Delen en de campagnelanden (beter) leren kennen. Tijdens de wandeling kan je enkele opdrachten uitvoeren. Deze zijn op verschillende niveaus gemaakt zodat er zeker voor ieder wat wils is. Zijn die opdrachten toch niets voor jou? Geen probleem! Door het scannen van de QR-codes op elk blaadje kom je evengoed wat extra te weten. Deze wandelzoektocht zal in verschillende parochiekernen georganiseerd worden.
Routes en startplaatsen kan je hier terugvinden.

vragen       sitemap       webmaster

© Pastorale Eenheid Sint-Franciscus 2021